Premier League

Arsenal mist sprong naar vierde plaats

FC Arsenal miste het springen naar de vierde plaats in de Premier League met een overwinning op Leicester City. De Gunners leden een 0-1 (0-0)verlies in hun thuiswedstrijd tegen Leicester City. Jamie Vardy,

die al acht jaar in Leicester speelt en na een uur werd ingeruild, won de wedstrijd in de 80e minuut.

Eerder moest Arsenal-defensiechef David Luiz na 49 minuten worden vervangen, waarvoor Shkodran Mustafi kwam. Ondertussen won FC Everton de eerste nederlaag van het seizoen met 0-2 in Southampton en moest punten scoren voor stadsrivaal Liverpool in de tabel.

De Rooien, die de gewonde Virgil van Dijk wekenlang moesten opgeven, hadden de dag ervoor een 0-1 achterstand op Sheffield United gescoord door doelpunten te scoren van Roberto Firmino (41e) en Diogo Jota (64e) en scoorden de vierde overwinning van het seizoen.