Götze en Max schitteren bij PSV-overwinning – Ex-Bayern-Juwel vliegt

Ex-BVB-professional Mario Götze en nieuwe nationale speler Philipp Max hebben PSV Eindhoven naar de volgende overwinning in de Nederlandse Eredivisie geleid. Tegen Willem II uit Tilburg won de ploeg van de twee Duitsers met 3-0 op

de 8e dag van de wedstrijd. Na slechts 14 minuten leidde ex-Augsburg Max de gastheren 1-0. De 27-jarige nam een model van Pablo Rosario in volle gang in ontvangst en voltooide het op korte afstand.

Minder dan tien minuten later profiteerde Götze van een solo van Denzel Dumfries. De rechtse verdediger handhaafde de bal op de basislijn en gaf hem op het juiste moment terug aan de ex-portier, die de bal

van zes meter in de lange hoek liet zinken (22). Voor Götze, die in de 74e minuut werd

vervangen, was het zijn derde doelpunt in de zesde competitiewedstrijd voor zijn nieuwe club. Voormalige Beierse professional ziet rood
Een voormalige prof van FC Bayern zorgde voor de negatieve climax van de wedstrijd in de tweede helft. Derrick Köhn, onder contract in München van 2017 tot 2020, werd van het veld geschoven na een brute start na een goed uur met glad rood. Köhn klom met gestrekt been op het kuit van zijn tegenstander en werd terecht voortijdig de hut in gestuurd.