Premier League

Dubbel pakket! Arnautovic zinkend Hasenhüttls Southampton

Premier League: Double pack! Arnautovic sinking Hasenhüttls Southampton

Marko Arnautovic heeft West Ham United een thuisoverwinning gegeven tegen FC Southampton in de Premier League. De ÖFB teamspeler scoorde een double pack tegen het team van coach Ralph Hasenhüttl in de 3-0 wedstrijd.

De 30-jarige won eerst tegen twee verdedigers na een sterke pass van kapitein Mark Noble en duwde droog langs Fraser Forster.

In de tweede helft was Arnautovic ter plaatse in de 69e minuut toen Forster helaas de input van Arthur Masuaku’s linksback afwees. Arnautovic hoefde slechts van ongeveer een meter te decolleteren.

Ryan Frederichs scoorde de eindscore van 3-0 in de 72e minuut. Arnautovic scoorde zijn negende en tiende doelpunt in de 29e verplichte wedstrijd van het seizoen. Voor de laatste keer scoorde hij eind maart 2018 twee keer in één wedstrijd. Arnautovic scoorde toen ook twee doelpunten, met FC Southampton in dezelfde positie als op zaterdag.