Champions League

Triplepack! Pavlovic scheuten in CL-Quali

Champions League: Triplepack! Pavlovic shoots in CL-Quali

Zaterdag verzekerde Andrija Pavlovic zich in zijn eentje van een overwinning voor zijn nieuwe club APOEL Nikosia. In de tweede ronde van de Champions League kwalificatie scoorde de SK Rapid Wien lening drie keer tegen Sutjeska (Montenegro).

Voor het eerst gebruikte Pavlovic in de 13e minuut een afstofapparaat. Slechts 12 minuten later, na een schitterende assist van Al-Tamari, scoorde hij een single voor het doel. Na de pauze maakte hij in de 66e minuut de eindscore van 3:0 met een Fersler.

APOEL won met een totaalscore van 4:0 en zal in de 3e kwalificatieronde tegen Dundalk (Ierland) of Qarabag (Azerbeidzjan) ingaan.

Begin juli leende Rapid Pavlovic de tas uit aan de Cyprioten. APOEL heeft een aankoopoptie na een jaar. De 25-jarige Serviër zou vooral door zijn negatieve mentaliteit de aandacht in de training hebben getrokken. In de zomer van 2018 tekende de Hütteldorfer Pavlovic een contract met FC Kopenhagen voor 1,3 miljoen euro.

Eerste etappe: 0:1. Cluj gaat verder met de totaalscore van 3:2.

Eerste etappe: 0:5. Celtic gaat verder met de totaalscore van 7:0.

Eerste etappe: 1:0. Nicosia gaat verder met de totaalscore van 4:0. Opmerking: De snelle lening Andrija Pavlovic scoorde alle drie de doelpunten.