Eintracht Frankfurt is teleurgesteld na “80 minuten topspel”.

Eintracht Frankfurt vestigde een nieuw clubrecord met 34 schoten op doel. Toch was de 3:3 overwinning op SC Freiburg maar voor één punt genoeg.
Na vijf nederlagen in de Bundesliga op rij was Frankfurt met 4:18 doelpunten in de tabel gecrasht en ging het de degradatiestrijd in. Maar Eintracht presenteerde zich dinsdagavond niet als een gedegradeerd team. Na ongeveer tien minuten ontstak de SBU een waar vuurwerk van mogelijkheden met elke minuut topklasse.

“We hebben meer dan 80 minuten lang een topwedstrijd geleverd”, zei coach Adi Hütter, die van een 3-5-2 basis kon variëren, wat altijd enorme problemen voor zijn tegenstanders opleverde. Uiteindelijk werden 34-10 doelpunten gemaakt ten gunste van Eintracht – een nieuw clubrecord. “We hadden zeven, achthonderd procent, waar onze stakers goed gebruik van moesten maken,” verdediger Stefan Ilsanker bij “Sky” klaagde ook.