Primera Divisie

Notulen van de VAR-chaos in Atleti

Atletico Madrid en FC Sevilla gaan sterk in de eerste helft. Vier doelen en grote VAR-chaos veroorzaken discussies.

Er was veel aan de hand in de eerste 45 minuten tussen Atlético Madrid en FC Sevilla.

Niet alleen kregen de fans vier goals te zien in de eerste helft van de 2:2 (2:2) trekking.

Tussendoor moesten de 60.422 toeschouwers van Wanda Metropolitano enkele minuten wachten op een beslissing van scheidsrechter Alejandro Hernandez Hernandez.

VAR-chaos twee keer in Atletico tegen Sevilla
Maar eerst de dingen: Luuk de Jong uit Gladbach had Sevilla in de 19e minuut op kop gezet.

Na een vermeende handbal van Sevilla’s Diego Carlos in zijn eigen strafschopgebied en een daaropvolgende overtreding op Atletico jongen Joao Felix in de 26e minuut, besprak de onpartijdige speler de zaak vervolgens een paar minuten met zijn video assistenten voordat hij de scène op de rand van het veld bekeek.