Connect with us

Premier League

Na blessure: Tuchel geeft Neymar update

Coach Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain hoopt ook op een snelle terugkeer van zijn superster Neymar met het oog op de volgende Champions League wedstrijd in RB Leipzig.

De vervanging van de Braziliaan in de wedstrijd in Basaksehir was een voorzorgsmaatregel, zei de Duitse coach na 2-0. “Het zijn de adductoren. Hij had een ongemakkelijk gevoel. Ik hoop dat het

geen verwonding is.” Neymar had de worp al in de 26e minuut verlaten. Nieuwkomer Moise Kean behaalde de overwinning in de tweede helft met twee doelpunten. PSG en RB hebben dus drie punten.

Aanstaande woensdag is er een rechtstreekse bijeenkomst in Leipzig, wat ook de nieuwe editie van de halve finale is. In augustus won PSG het laatste toernooi in Lissabon met 3-0.