Gnabry Driepakket Super Sané Lewy Rabona S04 Set

Bayern-Blitzstart dankzij Gnabry
Lange duurt het niet tot het eerste doelpunt van het seizoen! Na slechts drie minuten en 23 seconden scoort Serge Gnabry een 1-0 doelpunt voor Beieren na het voorwerk van Joshua Kimmuch.
Leon Goretzka scoorde 2-0 tegen zijn voormalige club. Van de rechterkant Gnabry flanken naar de Elferpunkt. Thomas Müller legt zich neer op Goretzka, die de bal plat in de linkerhoek (19e)achternajaagt.Lewandowski maakt alles duidelijk
Beieren zet het deksel er na een half uur op! Robert Lewandowski wordt omvergeworpen door Ozan Kabak in het strafgebied en verandert de verschuldigde elf in een 3-0 straf. Sané legt vast voor Gnabry – en scoort zelf
Leroy Sané wordt door Gnabry in een snelle teller gestuurd en zet de bal terug voor Schalke-Keeper Ralf Fährmann op Gnabry, die scoort van 13 meter naar 4-0 (47e). In de 59e minuut bereidt Sané ook de 5:0 van Gnabry voor. En dan net zichzelf naar zijn eerste Beierse poort (71st). De internationale sprint alleen al naar Schalker en schiet de bal nonchalant in de linkerhoek naar 7-0. Je kunt het zo doen!Rabona Show van Lewandowski
Wat een sjabloon van Lewandowski! De paal buigt het leer van rabona flank naar het elfde punt. Thomas Müller sprint daar en scoort met links naar 6:0. Eerste doelpunt voor Bayern-Youngster

In de 81e minuut scoort FCB-tiener Jamal Musiala (17) zijn eerste doelpunt in de Bundesliga – de 8:0. De 17-jarige kroont zich daarmee tot de jongste Beierse doelman ooit.